NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

In arsita noptii, de Nora Roberts

In arsita noptii

de Nora Roberts

In arsita noptii

Titlu:

In arsita noptii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Nora Roberts

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 472

Anul apariţiei: 2006

36,00 RON

În arşiţa nopţii este un roman prin care Nora Roberts, alias J.D. Robb, a dobîndit numeroase aprecieri laudative ce au propulsat-o pe primele locuri în topurile americane şi internaţionale.

Anul 2059, New York. Deşi din punct de vedere tehnologic omenirea a ajuns la realizări extraordinare, puţine s-au schimbat în privinţa naturii umane. Încă există criminali în serie, invidie, infatuare şi alte păcate capitale. Vara acestui an a fost una neobişnuit de fierbinte şi... sîngeroasă. O serie de crime săvîrşite asupra unor femei, după acelaşi ritual, de un sadism nemaiîntîlnit, cu incredibile semne de mutilare, creează momente de panică în oraş. Eve Dallas, locotenent de poliţie, se lansează puternic în căutarea acestui criminal odios. Este ajutată de prietena ei, detectiv Delia Peabody, apelînd chiar şi la serviciile unei clarvăzătoare. Şirul atrocităţilor continuă. Toată lumea se întreabă care este mobilul acestor fapte abominabile. Într-un final, se reuşeşte identificarea şi arestarea ucigaşului. Dar, surprizele de-abia acum încep. Şi cea mai mare dintre ele va fi oferită de ultima din seria celor şaisprezece victime, omorîte în aceeaşi manieră.

O carte uimitoare, scrisă într-un stil inconfundabil, cu o acţiune extrem de dinamică şi cu un final absolut neprevăzut, care va stărui multă vreme în memoria cititorului.

Nora Roberts - In arsita noptii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “In arsita noptii” de Nora Roberts a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 472 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană