NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Imparatia misterioasa a spiritelor (2 vol.), de Jakob Lorber

Imparatia misterioasa a spiritelor (2 vol.)

de Jakob Lorber

Imparatia misterioasa a spiritelor (2 vol.)

Titlu:

Imparatia misterioasa a spiritelor (2 vol.)

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Adevăr Divin

Autor: Jakob Lorber

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352+351

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

Atât în această lume, cât și în lumea de dincolo, mintea omului ramâne în stare de obscuritate. Se poate spune că numai după ce el se va lepăda de toate impuritățile sale, abia atunci va putea vorbi ca un spirit pur, căci va fi fără pată și neprihănit.

În aceasta revelatie lumea spirituala este descrisa într-un mod cvasi-complet, prezentând ceea ce se petrece cu ocazia diferitelor initieri ale sufletelor si spiritelor în lumea de dincolo. Ea are drept scop purificarea si desavârsirea spirituala.

Jakob Lorber - Împărăția misterioasă a spiritelor, vol 1 + vol. 2.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Imparatia misterioasa a spiritelor (2 vol.)” de Jakob Lorber a apărut la editura Adevăr Divin în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 352+351 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană