NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Imblanzirea Charlottei, de Linda Lael Miller

Imblanzirea Charlottei

de Linda Lael Miller

Imblanzirea Charlottei

Titlu:

Imblanzirea Charlottei

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Linda Lael Miller

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 415

Anul apariţiei: 1995

29,00 RON

Rapita si închisa într-un harem - nu acesta a fost scenariul imaginat de Charlotte Quade, atunci cand s-a rugat pentru o singura, mare aventura, inainte de a pleca din Europa spre casa. În timp ce explora strazile vechiului si exoticului oras Ritz, Charlotte s-a ratacit prosteste. A fost prinsa, legata si aruncata brutal, complet dezbracata, în cabina vasului aceluiasi barbat care îi aprinsese fantezia, pe cînd era adolescenta, in Seattle: capitanul Patrick Trevarren.

„Linda Lael Miller, cea mai remarcabila scriitoare de romane de dragoste, tese o poveste emotionanta, dand viata acestei ispititoare povesti de dragoste si de dorinta”.

Linda Lael Miller - Imblanzirea Charlottei.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Imblanzirea Charlottei” de Linda Lael Miller a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 415 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană