NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Iisus in evanghelii si texte gnostice, de Marvin Meyer

Iisus in evanghelii si texte gnostice

de Marvin Meyer

Iisus in evanghelii si texte gnostice

Titlu:

Iisus in evanghelii si texte gnostice

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Humanitas

Autor: Marvin Meyer

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 352

Anul apariţiei: 2011

36,00 RON

O comoara de intelepciune esoterica pierduta, Evangheliile gnostice ale lui Iisus il prezinta pe Iisus ca fiind invatatorul suprem al intelepciunii, invatatorul evreu care continua sa-si provoace cititorii cu un mesaj de iluminare si eliberare.

Intelepciunea secreta a lui Iisus - evanghelii si texte antice despre Iisus, ramase ascunse secole de-a randul si excluse din Noul Testament, sunt aici proaspat traduse si lamurite de un specialist de prim rang in literatura gnostica si crestina.

"Marvin Meyer este unul dintre cei mai originali specialisti in evanghelii secrete, care a depus un efort urias pentru a aduce aceste texte la lumina. Toate cercetarile lui asupra scrierilor de la Nag Hammadi au un impact incredibil asupra cunoasterii istoriei crestinismului timpuriu - de fapt, o redefinesc." - Elaine Pagels, autoarea cartii Beyond Belief: The Secret Gospel of Thomas
"O extraordinara prezentare a celor mai importante texte crestine timpurii descoperite in secolul XX." - John Dominic Crossan, autorul volumului The Historical Jesus

Unica ediție, colecția Porta Magica.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Iisus in evanghelii si texte gnostice” de Marvin Meyer a apărut la editura Humanitas în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 352 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană