NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Henric al VI-lea (editie de lux), de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

Titlu:

Henric al VI-lea (editie de lux)

Domeniu: Poezie

Editura: Adevărul

Autor: William Shakespeare

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 800

Anul apariţiei: 2009

Stoc epuizat

Una dintre cele mai importante drame istorice shakespeariene este trilogia Henric al VI-lea. Actiunea piesei incepe in dupa-amiaza mortii regelui Angliei, Henric al V-lea, cand fiul mai mic al acestuia, Henric al VI-lea, se instaleaza pe tron. Noul rege este sfatuit indeaproape de Lordul Protector Gloucester, in timp ce Ioana d'Arc conduce Franta in lupta impotriva Angliei. Trilogia Henric al VI-lea a fost scrisa inainte de Henric al V-lea. In Henric al VI-lea facem cunostinta si cu celebrul personaj comic Falstaff, cel gras si viclean. Se spune ca aventurile lui nefericite o amuzau intr-un mod deosebit pe regina Elisabeta, aceasta cerandu-i continuarea lor, comanda ce a fost onorata foarte repede de scriitor, prin Nevestele vesele din Windsor.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Henric al VI-lea (editie de lux)” de William Shakespeare a apărut la editura Adevărul în seria de Poezie, se află în stare bună, conține 800 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană