NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Henric al VI-lea (editie de lux), de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

de William Shakespeare

Henric al VI-lea (editie de lux)

Titlu:

Henric al VI-lea (editie de lux)

Domeniu: Poezie

Editura: Adevărul

Autor: William Shakespeare

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 800

Anul apariţiei: 2009

32,00 RON

Una dintre cele mai importante drame istorice shakespeariene este trilogia Henric al VI-lea. Actiunea piesei incepe in dupa-amiaza mortii regelui Angliei, Henric al V-lea, cand fiul mai mic al acestuia, Henric al VI-lea, se instaleaza pe tron. Noul rege este sfatuit indeaproape de Lordul Protector Gloucester, in timp ce Ioana d'Arc conduce Franta in lupta impotriva Angliei. Trilogia Henric al VI-lea a fost scrisa inainte de Henric al V-lea. In Henric al VI-lea facem cunostinta si cu celebrul personaj comic Falstaff, cel gras si viclean. Se spune ca aventurile lui nefericite o amuzau intr-un mod deosebit pe regina Elisabeta, aceasta cerandu-i continuarea lor, comanda ce a fost onorata foarte repede de scriitor, prin Nevestele vesele din Windsor.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Henric al VI-lea (editie de lux)” de William Shakespeare a apărut la editura Adevărul în seria de Poezie, se află în stare nouă, conține 800 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană