NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fascinatie si ardoare, de Amanda Quick

Fascinatie si ardoare

de Amanda Quick

Fascinatie si ardoare

Titlu:

Fascinatie si ardoare

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Lider

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 456

Anul apariţiei: 2010

32,00 RON

Amanda Quick (pseudonimul scriitoarei Jayne Ann Krentz), inepuizabila autoare de cărţi de mare succes, ne introduce în atmosfera unui thriller cu nuanţe romantice şi de paranormal.

Acţiunea se petrece în zilele noastre, iar protagonista, Raine Tallentyre, o femeie înzestrată cu puteri paranormale, este proprietara unui magazin. În ciuda secretelor din trecutul familiei (moartea misterioasă a tatălui şi a mătuşii), ea încearcă să ducă o viaţă normală. Lucrurile se precipită odată cu apariţia unui nou personaj, Zack Jones, care este clarvăzător şi membru într-o organizaţie secretă. Autoarea accentuează pe această întâlnire, care devine o poveste de dragoste, nu chiar romantică ci, mai degrabă, una alertă şi realistă. Finalul cărţii lasă posibilitatea unei continuări, astfel că cititorul se va bucura şi în viitor de o lectură plăcută şi de calitate.

Amanda Quick - Fascinatie si ardoare.

Recenzii
Cartea “Fascinatie si ardoare” de Amanda Quick a apărut la editura Lider în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 456 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană