NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Fascinatie (2 vol.), de Judith Gould

Fascinatie (2 vol.)

de Judith Gould

Fascinatie (2 vol.)

Titlu:

Fascinatie (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Vivaldi

Autor: Judith Gould

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 511+414

Anul apariţiei: 1995

49,00 RON
29,00 RON

Trei femei. Frumoase, talentate, indraznete si hotarate.

Senda, care a scapat dintr-un ghetou evreiesc pentru a deveni cea mai faimoasa actrita a Rusiei Tariste si amanta unui barbat pe cat de puternic, pe atat de pervers.

Tamara, care isi croieste drum spre America prin sacrificiul suprem al mamei sale si va avea de platit un pret de mandrie si pasiune pentru a se transforma intr-o zeita a Hollywood-ului.

Si Daliah, cea mai formidabila si mai talentata dintre toate, prinsa intr-o lume a primejdiei, intre forte dramatice, si obligata sa joace cel mai mare rol al vietii ei in bratele unui om pe care doreste cu disperare sa-l urasca, dar nu se poate impedica sa-l iubeasca...

Tulburatorul nou roman al autoarei bestseller-urilor Destine, Orgolii si Pacate este o senzationala panorama a bogatiei, pasiunii si puterii... si a unei dinastii de femei fascinante care lupta pentru a le obtine.

Judith Gould - Fascinatie (2 vol.).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Fascinatie (2 vol.)” de Judith Gould a apărut la editura Vivaldi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 511+414 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană