NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Expresionismul si premisele sale, de Amelia Pavel

Expresionismul si premisele sale

de Amelia Pavel

Expresionismul si premisele sale

Titlu:

Expresionismul si premisele sale

Domeniu: Arta

Editura: Meridiane

Autor: Amelia Pavel

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 1978

Anul apariţiei: 354

19,00 RON

Staruitoarea vitalitate a expresionismului, care, cu toata bogatia si diversitatea de idei puse in circulatie, nu s-a inchistat niciodata intr-un program-canon, provine mai ales din modul specific in care si-a asumat acea dubla misiune caracteristica oricarei creatii autentice, armonioasa prin complementaritate si plina de resurse fecunde: si anume misiunea cognitiva si misiunea activa.

Pentru fiecare din ele, teoria si practica expresionismului si-au faurit instrumente conceptuale distincte. Evolutia - sau aparitia - lor a reimprospatat capacitatea artei de a se integra in viata in zonele ei de maxima concentrare, conferind astfel artei moderne tocmai trasatura ei fundamentala, aceea de a se preocupa de problemele acute ale existentei umane.

Amelia Pavel - Expresionismul si premisele sale.

Tiraj 21500 ex.

226 pag. + 128 pagini cu reproduceri.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Expresionismul si premisele sale” de Amelia Pavel a apărut la editura Meridiane în seria de Arta, se află în stare impecabilă, conține 1978 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană