NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Enciclopedia mortii, de Cedric Mims

Enciclopedia mortii

de Cedric Mims

Enciclopedia mortii

Titlu:

Enciclopedia mortii

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Orizonturi

Autor: Cedric Mims

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 385

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

Moartea, unul dintre marile tabu-uri ale lumii contemporane, este o experienta pe care nici unul dintre noi nu a trait-o personal si despre care se cunosc foarte putine aspecte. Autorul, Cedric Mims, profesor de microbiologie la Londra, a reusit sa adune in aceasta lucrare de exceptie, toate informatiile pe care am dori sa le aflam in privinta mortii. Pornind de la cele mai frecvente cauze ale mortii (boli, accidente, dezastre, sinucideri, eutanasii, omucideri), urmate de modalitatile de eliminare sau conservare a cadavrelor, inclusiv modurile de mumificare utilizate din Egiptul antic si pina in prezent, continuind cu prezentarea metodelor de investigare criminalistica a omorului, cartea prezinta in partea finala si aspecte spirituale ale mortii umane constind in prezentarea comparativa a conceptelor religioase despre moarte si, totodata, demersurile de comunicare cu cei plecati dintre noi. Din cuprins nu lipsesc si alte teme extrem de interesante ca: avortul, procesul de imbatrinire, transplanturile de organe, moastele sfintilor, clonarea umana si altele. Cele patru parti ale cartii sunt presarate din abundenta cu o serie de povestiri fascinante din mitologie si istorie, referitoare la diferite obiceiuri si ritualuri funebre din trecut si din prezent, cu epitafuri si ultime cuvinte ale unor personalitati si cazuri celebre de omucidere si sinucidere. O carte de exceptie, scrisa intr-un stil exact, descriptiv, dar si amuzant uneori, care ne ajuta prin multitudinea de informatii, sa privim cu mai multa detasare si intelegere momentul terminus al existentei fiecaruia dintre noi.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Enciclopedia mortii” de Cedric Mims a apărut la editura Orizonturi în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare nouă, conține 385 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană