NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Eden Pass, de Sandra Brown

Eden Pass

de Sandra Brown

Eden Pass

Titlu:

Eden Pass

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Miron

Autor: Sandra Brown

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 509

Anul apariţiei: 1994

26,00 RON
19,00 RON

Inimile femeilor şi bărbaţilor din acest nou bestseller sunt pline de pasiune...

LAURA MALORY - o femeie frumoasă, îşi face apariţia în oraşul petrolier cu un gând ascuns, îndreptat împotriva puternicei familii Tacket şi a secretelor pe care le deţine.
Cunoscută în toată America prin scandalul sexual care provocase distrugerea şi moartea senatorului Clark Tackett, ea face cu Key o călătorie primejdioasă, un zbor într-o ţară îndepărtată şi cuprinsă de război, în căutarea acelei părţi din trecutul ei care lipsea.

KEY TACKETT - oaia neagră a bogatei familii - pasionat nu de petrol, ci de pilotaj - cel care încalcă toate regulile, îndrăgostindu-se de unica femeie pe care nu o poate avea.

JODY TACKETT - femeia cu o voinţă de fier, care are banii şi puterea să facă tot ce doreşte: chiar să o alunge pe Laura Mallory din oraş.

DARCY WINSTON - frivola cu sânge fierbinte, cea care-l face pe orice bărbat - în afară de soţul ei - fericit în pat.

JANELLEN TACKETT - fata bătrână care le produce tuturor o mare surpriză.

Un bestseller uluitor, plin de secrete întunecate, răzbunări, ură, dragoste arzătoare, care fac din Eden Pass un loc mai fierbinte decât iadul.

Recenzii
Cartea “Eden Pass” de Sandra Brown a apărut la editura Miron în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 509 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană