NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dulcile dimineti ale iubirii, de Bertrice Small

Dulcile dimineti ale iubirii

de Bertrice Small

Dulcile dimineti ale iubirii

Titlu:

Dulcile dimineti ale iubirii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Elis

Autor: Bertrice Small

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 509

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

Fiind un simplu pion in confruntarea dintre regina Elisabeth Tudor a Angliei si regina Mary a Scotiei, Skye se vede nevoita inca o data sa se lupte singura si cu toate mijloacele pentru siguranta copiilor ei.

Elisabeth Tudor ii porunceste sa se casatoreasca cu ducele Beaumont de Jaspre, in schimbul accesului flotei engleze in porturile mediteraneene. Noul univers, care se dovedeste extrem de crud la inceput, este transformat radical de personalitatea plina de viata a lui Skye - numai pentru a fi zdruncinat la scurt timp de vestea ca iubitul ei sot, Nial Burke, traieste in Alger.

Implicarea ei intr-o aventura plina erotism si de schimbari periculoase de situatii o vor purta totusi catre implinirea fericita a adevaratului ei destin - la fel de zdruncinat ca si personalitatea lui Skye.

Bertrice Small - Dulcile dimineti ale iubirii.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dulcile dimineti ale iubirii” de Bertrice Small a apărut la editura Elis în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 509 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană