NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dosarele X. Nu va incredeti, de Brian Lowry

Dosarele X. Nu va incredeti

de Brian Lowry

Dosarele X. Nu va incredeti

Titlu:

Dosarele X. Nu va incredeti

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: RAO Books

Autor: Brian Lowry

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 315

Anul apariţiei: 1997

24,00 RON

Cu noul ghid oficial al Dosarelor X, Brian Lowry deschide larg uşa dincolo de care s-a plăsmuit cel mai ambiţios serial din anii 90.

Intrăm la început reticenţi, pe urmă miraţi şi la final ne dăm seama că suntem înconjuraţi dnu doar de personaje, ci şi de oameni care întâmplător sunt actori. Îi recuperăm astfel pe David Duchovny şi Gillian Anderson, fără a-i da uitării pe Fox Mulder şi Dana Scully. Aflăm că ziua de lucru a lui Chris Carter are douăzeci şi cinci de ore, că lui Cigarette Smoking Man nu-i plac defel ţigările şi că un episod din serial îşi inspiră parţial titlul din prenumele fiicei protagonistei.

Altfel spus, nu se dă voie să zăbovim în apropierea abonaţilor la premii, să le sesizăm oboseala, să le admirăm tenacitatea şi să le înţelegem izbucnirile. Ceea ce ni-i face mai iubiţi pe actori şi ne sporeşte nerăbdarea pentru proxima întâlnire de vineri seara.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Dosarele X. Nu va incredeti” de Brian Lowry a apărut la editura RAO Books în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 315 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană