NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Domnisoarele din Bath, de Joan Smith

Domnisoarele din Bath

de Joan Smith

Domnisoarele din Bath

Titlu:

Domnisoarele din Bath

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Alcris

Autor: Joan Smith

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2007

Stoc epuizat

Buzele lui le atinsera pe ale mele, lin ca o briza. Am auzit un geamat slab, stiam ca era al meu, apoi l-am uitat in timp ce buzele lui devenira hot`rate, iar bratele lui ma incolacira intr-o imbratisare care-mi taie respiratia. Era de neconceput ca eu, „tiranul“ din Bath, sa permit ca acest lucru sa se intample. Am facut efortul inutil de a-l impinge de langa mine, dar mi-am simtit degetele cedand, apoi miscandu-se pe gatul lui. Sarutul lui Graham nu fusese niciodata asa...

Joan Smith - Domnisoarele din Bath.

Colecţia Mari Romane de Dragoste, nr. 5.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Domnisoarele din Bath” de Joan Smith a apărut la editura Alcris în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană