NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa), de Corneliu Zelea Codreanu

Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa)

de Corneliu Zelea Codreanu

Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa)

Titlu:

Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa)

Domeniu: Doctrine politice

Editura: Lucman

Autor: Corneliu Zelea Codreanu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 240

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat
Atrag, deci, atenţia legionarilor, ca să nu se lase provocaţi, căci noi, numai prin cea mai perfectă ordine, vom triumfa. Desordinea nu însemnează conflictul nostru cu străinii, ci însemnează conflictul nostru cu Statul. Ori, străinii aici vor să ne împingă: în permanent conflict cu Statul. Deoarece Statul fiind mai puternic, noi, atraşi sau împinşi în luptă cu Statul, vom fi măcinaţi, iar ei vor rămâne mai departe ca nişte privitori imparţiali.
Iubiţi camarazi de suferinţă!
Va trebui să mai stăm aşa. Guvern, masoni, ocultă şi toţi ceilalţi pigmei cred că în neputinţa de a activa, opriţi dela orice acţiune, ne vom rătăci unii de alţii, ne vom resfira, ne vom împărţi pe la alte grupări, şi blocul nostru sufletesc se va sparge în două, în trei, etc.
Aceste zile nu vor apuca ei să le vadă cu ochii. Pentrucă niciodată sufletul legionar nu va fi rupt în două. Altceva vor vedea.
Vor vedea Biruinţa legionară.
Legionarii cari n'au răbdare, aşa cum am eu, trebu să înţeleagă următoarele:
a) Voiu avea eu grije când să dau semnalul de luptă, când fiecare va trebui să iasă la luptă şi să învingă.
b) Până la ceasul acela nimeni nu se mişcă nici măcar cât o frunză din copac.
c) E greu! Ştiu că e greu. Dar cine vrea să învingă trebue să ştie să rabde. Acum e eroismul răbdării.
Îi întreb ca legionari: Dacă ordinul este acum tăcere, ei nu pot executa ordinul? Sau îşi închipue că am murit, că a murit Mişcarea, că moare, sau poate că nu ştim noi ce să facem, de asta tăcem.
Să n'aibă nicio grije de asta.
Trăim. Nu ne e teamă nici de Dracu. Mişcarea n'a murit şi nici să nu se sperie nimeni că va muri. Eu sunt aici şi răspund de victorie. Dar vreau să nu se mişte nimeni fără ordinul meu.

Corneliu Zelea Codreanu - Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Doctrina Miscarii Legionare (prezentare concisa)” de Corneliu Zelea Codreanu a apărut la editura Lucman în seria de Doctrine politice, se află în stare nouă, conține 240 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană