NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Disparitia, de Jonathan Aycliffe

Disparitia

de Jonathan Aycliffe

Disparitia

Titlu:

Disparitia

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Z

Autor: Jonathan Aycliffe

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 223

Anul apariţiei: 1996

3,00 RON

Jonathan Aycliffe - Dispariţia.

Jonathan Aycliffe s-a specializat la Universitatea Edihborough (doctoratul la Cambridge) în domeniul istoriei si civilizaţiei Orientului Mijlociu; în prezent deţine catedra de specialitate a Universităţii Durham.

Peter si Sarah, o familie de artişti din Londra, au hotărît să-şi ofere două luni de vacanţă în Cornwall. Din prima seara petrecută în noua casă pe Sarah o stăpîneşte un sentiment apăsător de nelinişte. Ea simte că în acea casă, Pentherick House, se petrecuse cîndva un lucru îngrozitor; în noaptea următoare Sarah dispare în împrejurări pe care nici Peter, nici poliţia nu vor reuşi să le elucideze. Ce s-a întîmplat? Veţi afla citind această poveste incredibila dar adevărata!

"Asemeni unui magician, Aycliffe plăsmuieşte în retortele artei sale sentimentul groazei, pe care apoi îl adanceşte cu fiecare întîmplare tulburătoare."

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Disparitia” de Jonathan Aycliffe a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 223 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană