NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii, de Dan Apostol

Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii

de Dan Apostol

Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii

Titlu:

Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Cartea De Buzunar

Autor: Dan Apostol

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: -

Anul apariţiei: 2005

27,00 RON

Nu toti dinosaurii au pierit acum 65 de milioane de ani! Destule specii exista si astazi, în junglele ecuatoriale si în masivele muntoase inaccesibile din Africa, Asia si cele doua Americi... Volumul de fata constituie o istorie socanta, dar impecabil documentata, a cazurilor de întâlniri între oameni si dinosauri mentionate din Antichitate pâna în secolul XX de cronicari, exploratori, militari si oameni de stiinta celebri. Iar concluzia se impune: fapturi înfricosatoare ne-au însotit nestiute devenirea ca specie si civilizatie. De ce nu au împiedicat-o? Raspunsul ramâne una dintre nenumaratele taine ale Universului în care traim. Consultant al unor cunoscute muzee de istorie naturala si comisii stiintifice din Uniunea Europeana, Dan Apostol a stiut întotdeauna sa atraga si sa convinga un public larg, marturie stând cele 21 de volume publicate pâna în prezent - adevarate incursiuni în insolit, în lumea misterelor.

Dan Apostol - Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Dinosaurii - o realitate in istoria ultimelor milenii” de Dan Apostol a apărut la editura Cartea De Buzunar în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare impecabilă, conține - pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană