NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol., editia princeps), de Vintila Corbul

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol., editia princeps)

de Vintila Corbul

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol., editia princeps)

Titlu:

Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol., editia princeps)

Domeniu: Editii princeps

Editura: Pentru Literatură

Autor: Vintila Corbul

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 360+352+432

Anul apariţiei: 1967

Stoc epuizat

Ediția princeps a trilogiei Dinastia Sunderland-Beauclair. Idolii de aur, apărută în 3 volume la Editura Pentru Literatură în 1967.

Coperți cartonate și supracopertă.

Tiraj foarte mic, de numai 2060 exemplare legate.

“Cu aur cumperi totul, chiar și puterea. Richard Sunderland-Beauclair cunoscuse în aproximativ zece ani o ascensiune vertiginoasă. Fără nici un ban în buzunar la început, ajunsese unul dintre corifeii vieții economice americane. Tentaculele lui se întindeau asupra Indiilor Occidentale, asupra Angliei și Franței. Asemeni regelui Midas, transforma totul în aur. El visa să cumpere lumea cu aurul său.”
Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dinastia Sunderland Beauclair (3 vol., editia princeps)” de Vintila Corbul a apărut la editura Pentru Literatură în seria de Editii princeps, se află în stare impecabilă, conține 360+352+432 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană