NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dictionar ilustrat de psihologie englez-roman, de Leonard Baiceanu

Dictionar ilustrat de psihologie englez-roman

de Leonard Baiceanu

Dictionar ilustrat de psihologie englez-roman

Titlu:

Dictionar ilustrat de psihologie englez-roman

Domeniu: Invatamant

Editura: Tehnică

Autor: Leonard Baiceanu

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 538

Anul apariţiei: 2004

Stoc epuizat

Dictionarul de fata fructifica efortul autorului de inventariere si definire a terminologiei caracteristice psihologiei, oferind,astfel, cititorilor un aparat notional si conceptual paradigmatic extrem de util si de interesant, care scalda din interior toate exteriorizarile umanului. Prin continutul sau, lucrarea sporeste valentele noastre cognitive si actionale, reprezentand un instrument de referinta atat pentru stiintele socio-umane, cat si pentru viata noastra de zi cu zi.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dictionar ilustrat de psihologie englez-roman” de Leonard Baiceanu a apărut la editura Tehnică în seria de Invatamant, se află în stare nouă, conține 538 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană