NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Diavolul si domnisoara Prym, de Paulo Coelho

Diavolul si domnisoara Prym

de Paulo Coelho

Diavolul si domnisoara Prym

Titlu:

Diavolul si domnisoara Prym

Domeniu: Beletristica

Editura: Humanitas

Autor: Paulo Coelho

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 183

Anul apariţiei: 2008

29,00 RON

O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără femeie în căutarea fericirii. Într-o săptămână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale. Vor alege binele sau răul? Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Soseşte un străin, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi? Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.

În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndrăznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevărat. Diavolul şi domnişoara Prym este o poveste încărcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Diavolul si domnisoara Prym” de Paulo Coelho a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica, se află în stare foarte bună, conține 183 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană