NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dialoguri asupra stiintelor noi, de Galileo Galilei

Dialoguri asupra stiintelor noi

de Galileo Galilei

Dialoguri asupra stiintelor noi

Titlu:

Dialoguri asupra stiintelor noi

Domeniu: Stiinta

Editura: Academiei Române

Autor: Galileo Galilei

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 454

Anul apariţiei: 1961

Stoc epuizat

Rarisimă ediţie princeps în limba română a operei lui Galileo Galilei Dialoguri asupra științelor noi, lucrarea sa de căpătâi, în care Galilei își expune tezele privind rotația Pământului în jurul Soarelui și alte idei controversate la vremea respectivă.

Un volum masiv, format mare, coperţi cartonate şi pânzate, titluri aurii.

Exemplarul de faţă se află în stare impecabilă şi este prima (şi singura, de altfel) ediţie, apărută la editura Academiei Române în 1961, într-un tiraj foarte mic, de numai 5350 exemplare, tipărite pe hârtie velină satinată.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Dialoguri asupra stiintelor noi” de Galileo Galilei a apărut la editura Academiei Române în seria de Stiinta, se află în stare impecabilă, conține 454 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea Spin
Pasarea Spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană