NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Dagon si alte povestiri macabre, de H.P. Lovecraft

Dagon si alte povestiri macabre

de H.P. Lovecraft

Dagon si alte povestiri macabre

Titlu:

Dagon si alte povestiri macabre

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Leda

Autor: H.P. Lovecraft

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 177

Anul apariţiei: 2005

26,00 RON

Pentru Howard Phillips Lovecraft (1890 - 1937)- ultimul mare reprezentant al goticului literar , fantasticul nu este o simpla tehnica literara, ci raspunde nevoii organice de supravietuire a unei constiinte agnostice. Constantele prozei lui Lovecraft - atitudinea romantica, fictiunea macabra, mitul, S.F.-ul si componenta onirica - pornesc de la constientizarea existentei unei ialte lumii, situate dincolo de realitatea aparenta. Toate povestirile lui Lovecraft reunite in acest volum, Dagon si alte povestiri macabre, descriu evenimente straine experientei comune: explorarea geografica si experimentul stiintific transgreseaza domeniul fizic, pentru a dezvalui si dezlantui oroarea cosmica (Dagon, Herbert West, reanimator), lumile fantaste se dovedesc bantuite de mistere apasatoare (Pisicile din Ulthar), iar personajele care vor sa evadeze din realitatea anosta cad prada unor iluzii fatale (Celephais).

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Dagon si alte povestiri macabre” de H.P. Lovecraft a apărut la editura Leda în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare foarte bună, conține 177 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană