NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Croaziera spre fericire, de Margaret Brier

Croaziera spre fericire

de Margaret Brier

Croaziera spre fericire

Titlu:

Croaziera spre fericire

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Z

Autor: Margaret Brier

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 176

Anul apariţiei: 1996

32,00 RON

Alex se apropie de ea incet, isi incolaci bratele in jurul ei si o stranse la pieptul sau dezgolit. Janine isi ridica moale mainile pentru a se apara, dar cand simti caldura pielii sale, incepu sa-l mangaie, impotriva vointei ei. El gemu si o saruta patimas. Mana ei se misca prin parul moale de pe pieptul sau, ii mangaie umarul si bratul, desi mintea ii lucra febrila pentru a gasi o iesire din aceasta situatie. Alex o stranse si mai tare in timp ce o saruta si limba i forta buzele sa se desfaca.

Corpurile lor, sumar imbracate, se contopira in aceeasi patima.

Margaret Brier - Croaziera spre fericire.

Din prima clipa in care l-a zarit pe tanarul si infocatul milionar Alex Sakotos, Janine isi da seama ca s-a indragostit fara leac de frumosul grec. Totul pare sa decurga ca in visele cu printi si printese ale copilariei, cand cerul se prabuseste pentru naiva Janine...

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Croaziera spre fericire” de Margaret Brier a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 176 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană