NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Critica ratiunii practice, de Immanuel Kant

Critica ratiunii practice

de Immanuel Kant

Critica ratiunii practice

Titlu:

Critica ratiunii practice

Domeniu: Filosofie

Editura: Ştiinţifică şi Enciclopedică

Autor: Immanuel Kant

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 342

Anul apariţiei: 1972

64,00 RON

Volumul de fata cuprinde doua din cele mai reprezentative lucrari în care filosoful german îsi expune conceptia morala: Întemeierea metafizicii moravurilor (1785) si Critica ratiunii practice (1788).

În Întemeierea metafizicii moravurilor, Immanuel Kant expune principiile moralitatii, iar în Critica ratiunii practice îsi construieste propriul sau sistem etic, ceea ce face ca aceasta sa fie considerata, dupa Critica ratiunii pure, a doua sa opera fundamentala.

Între cele doua lucrari este o atât de strânsa legatura, încât cunoasterea numai a uneia din ele ne-ar oferi o imagine incompleta asupra conceptiei sale morale.

Immanuel Kant a avansat idei etice si în alte opere ulterioare (Religia în limitele ratiunii – 1793 sau Metafizica moravurilor – 1797), dar numai în cele reunite în acest volum se ocupa de problemele teoretice ale moralitatii.

Probabil cea mai buna editie din cele trei aparute in limba romana, Critica ratiunii practice, de Immanuel Kant, apare in traducerea de exceptie a lui N. Bagdasar si Elena Moisiuc, la Editura Stiintifica in 1972.

Coperti cartonate si supracoperta.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Critica ratiunii practice” de Immanuel Kant a apărut la editura Ştiinţifică şi Enciclopedică în seria de Filosofie, se află în stare foarte bună, conține 342 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană