NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Crede-ma, de Jayne Ann Krentz / Amanda Quick

Crede-ma

de Jayne Ann Krentz / Amanda Quick

Crede-ma

Titlu:

Crede-ma

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jayne Ann Krentz / Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 392

Anul apariţiei: 2006

39,00 RON

Jayne Ann Krentz, alias Amanda Quick, revine cu o reteta plina de savoare in acest irezistibil bestseller intitulat Crede-mă, situat in primele locuri ale topurilor New York Times.

Frumosul Sam Stark este patronul unei firme care concepe programe de securitate pentru computere. Profesia il absoarbe atit de puternic, incit ii deformeaza gindirea, determinindu-l sa judece lumea dupa principiile electronice, in care lucrurile sint utile sau nu. Acest pragmatism exagerat il impiedica sa-si gaseasca o sotie, ajungind sa fie parasit de doua ori, chiar in fata altarului. Dupa ce a fost abandonat ultima oara, Sam se vede obligat sa plateasca unei firme de catering, condusa de seducatoarea Desdemona, cheltuielile pentru nunta care nu a mai avut loc. Cu timpul, cei doi se simt tot mai mult atrasi unul de altul, dar firea lui neincrezatoare il conduce spre o ruptura definitiva cu Desdemona. Si cind totul pare iremediabil compromis, se produce un eveniment care il determina pe Sam sa-si descopere trairi straine lui pina atunci... O poveste de neuitat despre lupta cu neincrederea si despre forta de a reveni atunci cind toate puntile de comunicare par rupte.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Crede-ma” de Jayne Ann Krentz / Amanda Quick a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 392 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană