NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Corpul astral, de A. E. Powell

Corpul astral

de A. E. Powell

Corpul astral

Titlu:

Corpul astral

Domeniu: Ezoterism și paranormal

Editura: RAM

Autor: A. E. Powell

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 224

Anul apariţiei: 2009

29,00 RON

Corpul astral face parte dintr-un ciclu de lucrari ale lui A. E. Powell consacrat corpurilor subtile ale fiintei umane: corpul eteric, astral, mental si cauzal.

Pentru o persoana preocupata de spiritualitate aceasta lucrare îi va aduce informatii pretioase legate de corpul astral, dar si de lumea astrala în general. Corpul astral, corp al senzatiilor, pasiunilor, dorintelor si emotiilor, este un corp subtil pe care desi toti oamenii îl poseda si utilizeaza, dar foarte putini sunt constienti de existenta acestuia si si mai putini pot sa îl controleze deplin.

„A studia universul înseamnă a îi studia în acelaşi timp şi pe Dumnezeu şi pe om, fiindcă universul este expresia Gândirii Divine şi universul se reflectă în om.”

Viata unei fiinte evoluate spiritual nu mai este formata dintr-o serie de zile urmate de nopti de uitare, ci devine o viata activa, interesanta si utila, în care constiinta nu mai sufera nicio întrerupere (exista o continuitate a constiintei), el traind perfect constient atât în planul fizic, cât si în planul astral (în timpul somnului sau a unei dedublari constiente).

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Corpul astral” de A. E. Powell a apărut la editura RAM în seria de Ezoterism și paranormal, se află în stare nouă, conține 224 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană