NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Complotul generalilor, de Robert Ludlum

Complotul generalilor

de Robert Ludlum

Complotul generalilor

Titlu:

Complotul generalilor

Domeniu: Beletristica

Editura: Lider

Autor: Robert Ludlum

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 664

Anul apariţiei: 2003

34,00 RON

O poveste despre trădări şi întâmplări tragice. Aquitania este simbolul înspăimântător al unei noi puteri devastatoare. O putere exercitată de şase generali din timpul celui de-al doilea război mondial care vor cu orice preţ să domine lumea. La început, atras fără voie în mijlocul evenimentelor, avocatul Joel Converse devine adversarul lor cel mai de temut, fiind hotărât să-şi ducă misiunea la bun sfârşit şi să se răzbune fără milă.

În acelaşi timp vânător şi vânat, va ajunge în curând cel mai urmărit om din Europa, fiind nevoit să evite atât forţele binelui, cât şi pe cele ale răului. Unicul său scop, de care depinde supravieţuirea lui, este zădărnicirea conspiraţiei înainte de a fi prea tîrziu. Va reuşi, oare, această performanţă extraordinară?

Robert Ludlum - Complotul generalilor.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Complotul generalilor” de Robert Ludlum a apărut la editura Lider în seria de Beletristica, se află în stare impecabilă, conține 664 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană