Comoara de ametist, de Amanda Quick

Comoara de ametist

de Amanda Quick

Comoara de ametist

Titlu:

Comoara de ametist

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Amanda Quick

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 282

Anul apariţiei: 2009

36,00 RON
32,00 RON
Vezi carte

Stimulată de succesul realizat cu cele cinci romane din seria Vânătorii de fantome, Amanda Quick îşi încântă din nou cititorii cu acest al şaselea roman - Comoara de ametist, a cărui acţiune se plasează în aceeaşi Harmony, o lume creată de extratereştri. În jungla subterană a planetei, Lyra, personajul principal al romanului, descoperă o adevărată comoară: trei piramide de ametist considerate obiecte de artă extraterestră. Valoarea acestora nu poate fi doar una artistică, ci şi una extrem de importantă – generarea unei cantităţi imense de energie. Pentru a intra în posesia comorii, are loc o încleştare pe viaţă şi pe moarte, în care sunt implicate diverse personaje, inclusiv vânători de fantome şi vânători de oameni.

Situaţii extreme, cu rezolvari de-a dreptul surprinzătoare, trădări, crime, iubiri împlinite – constituie ingredientele acestei uimitoare poveşti care nu poate fi lăsată din mână până la ultima pagină.

Amanda Quick (Jayne Castle) - Comoara de ametist.

Recenzii

Cartea “Comoara de ametist” de Amanda Quick a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 282 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană