NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Colt Alb, de Jack London

Colt Alb

de Jack London

Colt Alb

Titlu:

Colt Alb

Domeniu: Beletristica » Aventura

Editura: Mondero

Autor: Jack London

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 1991

Anul apariţiei: 235

16,00 RON

Reluând o temă frecventă în scrierile sale - aceea a pendulării dramatice între chemarea sălbăticiei şi cea a civilizaţiei -, Colţ Alb este unul dintre cele mai impresionante romane ale formării. Născut în ţinuturile înzăpezite din nordul canadian, Colţ Alb, jumătate lup, jumătate câine, moşteneşte ferocitatea şi asprimea stirpei sălbatice, dar ajunge să descopere, sub influenţa unui mediu prielnic, forţa de nebiruit a devotamentului şi a iubirii.

Căutator de aur, călător, aventurier, dar mai presus de toate scriitor, Jack London (1876-1916) se impune în proză prin evocarea realist-naturalistă, care conjugă o bogată experienţă de viaţă în pagini de o remarcabilă forţă de expresie.

"...Omului îi fusese dată adesea durerea de a-şi vedea zeii răsturnaţi şi altarele sfărâmate, dar lupul şi câinele sălbatic care veniseră să se ghemuiască la picioarele omului n-au încercat niciodată această durere..."
Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Colt Alb” de Jack London a apărut la editura Mondero în seria de Beletristica: Aventura, se află în stare impecabilă, conține 1991 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2021 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană