NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Titlu:

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Litera

Autor: nespecificat

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 60 x 12

Anul apariţiei: 2010

290,00 RON

Colecția completă Cele mai frumoase povești (12 volume, ediția Litera, cu CD). Fiecare volum conține până la cinci povești și câte un CD audio cu adaptarea dramatizată a poveștilor pentru copii din arhiva Electrecord. Titlul fiecărei cărți este dat de povestea cea mai cunoscută publicului din volumul respectiv.

Pachetul conține toate cele 12 volume ale colecției:

Vol. 1: Hans Christian Andersen - Crăiasa Zăpezii

Conține 3 povești: Crăiasa Zăpezii, Rățușca cea urâtă, Amnarul + CD audio cu poveștile Amnarul, de H.C. Andresen si Tinerețe fără bătrânețe, de Petre Ispirescu.

Vol. 2: Frații Grimm - Cenușăreasa

Conține 5 povești: Cenușăreasa, Degețel, Baba Dochia, Albă Ca Zăpada și cei șapte pitici, Hansel și Gretel + CD audio cu poveștile Cenușăreasa și Albă Ca Zăpada și cei șapte pitici, de Frații Grimm.

Vol. 3: Charles Perrault - Frumoasa din pădurea adormită

Conține 5 povești: Frumoasa din pădurea adormită, Darurile Zânei, Barbă-Albastră, Riquet cel moțat, Motanul Încălțat + CD audio cu povestea Frumoasa din pădurea adormită de Charles Perrault.

Vol. 4: Wilhelm Hauff - Inimă de piatră

Conține povestea Inimă de piatră de W. Hauff + CD audio cu povestea Micul Muck de W. Hauff.

Vol. 5: E.T.A. Hoffmannn - Spărgătorul de nuci și Regele Șoarecilor

Conține povestea Spărgătorul de nuci și Regele Șoarecilor de E.T.A. Hoffmannn + CD audio cu povestea Prințul fericit de Oscar Wilde.

Vol. 6: Ion Creangă - Capra cu trei iezi

Conține 5 povești: Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de vulpe, Punguța cu doi bani, Soacra cu trei nurori, Fata babei și fata moșneagului + CD audio cu poveștile Fata moșului cea cuminte, Capra cu trei iezi, Punguța cu doi bani, Ursul păcălit de vulpe, Soacra cu trei nurori, de Ion Creangă.

Vol. 7: Oscar Wilde - Prințul fericit

Conține 4 povești: Prințul Fericit de Oscar Wilde, Piele-de-Măgar de Charles Perrault, Prințesa și tăietorul de lemne, de Edouard Rene Lefebvrede Laboulaye, Cele douăsprezece fete de împărat și palatul fermecat de Petre Ispirescu, + CD audio cu poveștile Micul prinț de Antoine de Saint-Exupery (dramatizare de George Radu Chirovici) și Povestea boabelor de diamant de Charles Perrault (dramatizare Silvia Kerim).

Vol. 8: Frumoasa cu părul de aur

Conține 5 povești: Frumoasa cu părul de aur (poveste cehă), Prințul Roland (poveste englezească), Norocul omului (poveste românească), Ivan-țarevici și lupul cel sur (poveste rusească) și Marușca și cele douăsprezece luni (poveste rusească), + CD audio cu poveștile O căsuță-ntr-un dovleac (poveste cubaneză) și Bătrânul luntraș (poveste coreeană), dramatizare de Margareta Feraru.

Vol. 9: Hans Christian Andersen - Degețica

Conține 5 povești: Degețica, Soldățelul de plumb, Hainele noi ale împăratului, Lebedele sălbatice și Prințesa și bobul de mazăre, + CD audio cu adaptarea dramatizata a poveștilor Rândunica spune o poveste (dramatizare de Silvia Kerim dupa basmul Degețica) și Hainele împăratului (dramatizare de Alexandra Teodoriu).

Vol. 10: Frații Grimm - Scufița Roșie

Conține 4 povești: Scufița Roșie, Măsuţa fermecată, măgarul de aur şi bâta din desagă, Regele broscoi și Croitorașul cel viteaz, + CD audio cu poveștile Fraților Grimm: Scufița Roșie (dramatizare de Calin Gruia), Împăratul Cioc-de-Sturz (dramatizare de Nicolae Neagoe) și Soldățelul de plumb (dramatizare de Octavian Mandru).

Vol. 11: Wilhelm Hauff - Povestea lui Muck cel Mic

Conține 2 povești: Povestea lui Muck cel Mic și Piticul Nas-Lung, + CD audio cu poveștile Inimă rece (dramatizare de Constantin Teodor) și Lebedele (dramatizare de Ioana Toma Zamfir).

Vol. 12: Ion Creangă - Povestea porcului

Conține 4 povești: Povestea porcului, Ursul păcălit de vulpe, Ivan Turbincă și Prostia omenească, + CD audio cu poveștile Povestea porcului (dramatizare de Emil Gonciu) și Ivan Turbincă (dramatizare de Nicolae Neagoe).

Recenzii
Cartea “Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)” a apărut la editura Litera în seria de Carti pentru copii, se află în stare ca nouă, conține 60 x 12 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | ANPC | Hartă site

Copyright © 2020 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană