NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Titlu:

Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Litera

Autor: nespecificat

Starea cărții: Ca nouă

Nr. pagini: 60 x 12

Anul apariţiei: 2010

Stoc epuizat

Colecția completă Cele mai frumoase povești (12 volume, ediția Litera, cu CD). Fiecare volum conține până la cinci povești și câte un CD audio cu adaptarea dramatizată a poveștilor pentru copii din arhiva Electrecord. Titlul fiecărei cărți este dat de povestea cea mai cunoscută publicului din volumul respectiv.

Pachetul conține toate cele 12 volume ale colecției:

Vol. 1: Hans Christian Andersen - Crăiasa Zăpezii

Conține 3 povești: Crăiasa Zăpezii, Rățușca cea urâtă, Amnarul + CD audio cu poveștile Amnarul, de H.C. Andresen si Tinerețe fără bătrânețe, de Petre Ispirescu.

Vol. 2: Frații Grimm - Cenușăreasa

Conține 5 povești: Cenușăreasa, Degețel, Baba Dochia, Albă Ca Zăpada și cei șapte pitici, Hansel și Gretel + CD audio cu poveștile Cenușăreasa și Albă Ca Zăpada și cei șapte pitici, de Frații Grimm.

Vol. 3: Charles Perrault - Frumoasa din pădurea adormită

Conține 5 povești: Frumoasa din pădurea adormită, Darurile Zânei, Barbă-Albastră, Riquet cel moțat, Motanul Încălțat + CD audio cu povestea Frumoasa din pădurea adormită de Charles Perrault.

Vol. 4: Wilhelm Hauff - Inimă de piatră

Conține povestea Inimă de piatră de W. Hauff + CD audio cu povestea Micul Muck de W. Hauff.

Vol. 5: E.T.A. Hoffmannn - Spărgătorul de nuci și Regele Șoarecilor

Conține povestea Spărgătorul de nuci și Regele Șoarecilor de E.T.A. Hoffmannn + CD audio cu povestea Prințul fericit de Oscar Wilde.

Vol. 6: Ion Creangă - Capra cu trei iezi

Conține 5 povești: Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de vulpe, Punguța cu doi bani, Soacra cu trei nurori, Fata babei și fata moșneagului + CD audio cu poveștile Fata moșului cea cuminte, Capra cu trei iezi, Punguța cu doi bani, Ursul păcălit de vulpe, Soacra cu trei nurori, de Ion Creangă.

Vol. 7: Oscar Wilde - Prințul fericit

Conține 4 povești: Prințul Fericit de Oscar Wilde, Piele-de-Măgar de Charles Perrault, Prințesa și tăietorul de lemne, de Edouard Rene Lefebvrede Laboulaye, Cele douăsprezece fete de împărat și palatul fermecat de Petre Ispirescu, + CD audio cu poveștile Micul prinț de Antoine de Saint-Exupery (dramatizare de George Radu Chirovici) și Povestea boabelor de diamant de Charles Perrault (dramatizare Silvia Kerim).

Vol. 8: Frumoasa cu părul de aur

Conține 5 povești: Frumoasa cu părul de aur (poveste cehă), Prințul Roland (poveste englezească), Norocul omului (poveste românească), Ivan-țarevici și lupul cel sur (poveste rusească) și Marușca și cele douăsprezece luni (poveste rusească), + CD audio cu poveștile O căsuță-ntr-un dovleac (poveste cubaneză) și Bătrânul luntraș (poveste coreeană), dramatizare de Margareta Feraru.

Vol. 9: Hans Christian Andersen - Degețica

Conține 5 povești: Degețica, Soldățelul de plumb, Hainele noi ale împăratului, Lebedele sălbatice și Prințesa și bobul de mazăre, + CD audio cu adaptarea dramatizata a poveștilor Rândunica spune o poveste (dramatizare de Silvia Kerim dupa basmul Degețica) și Hainele împăratului (dramatizare de Alexandra Teodoriu).

Vol. 10: Frații Grimm - Scufița Roșie

Conține 4 povești: Scufița Roșie, Măsuţa fermecată, măgarul de aur şi bâta din desagă, Regele broscoi și Croitorașul cel viteaz, + CD audio cu poveștile Fraților Grimm: Scufița Roșie (dramatizare de Calin Gruia), Împăratul Cioc-de-Sturz (dramatizare de Nicolae Neagoe) și Soldățelul de plumb (dramatizare de Octavian Mandru).

Vol. 11: Wilhelm Hauff - Povestea lui Muck cel Mic

Conține 2 povești: Povestea lui Muck cel Mic și Piticul Nas-Lung, + CD audio cu poveștile Inimă rece (dramatizare de Constantin Teodor) și Lebedele (dramatizare de Ioana Toma Zamfir).

Vol. 12: Ion Creangă - Povestea porcului

Conține 4 povești: Povestea porcului, Ursul păcălit de vulpe, Ivan Turbincă și Prostia omenească, + CD audio cu poveștile Povestea porcului (dramatizare de Emil Gonciu) și Ivan Turbincă (dramatizare de Nicolae Neagoe).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Colectia completa Cele mai frumoase povesti (12 volume + CD)” a apărut la editura Litera în seria de Carti pentru copii, se află în stare ca nouă, conține 60 x 12 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană