NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Cenusa si orhidee la New York, de Vintila Corbul, Eugen Burada

Cenusa si orhidee la New York

de Vintila Corbul, Eugen Burada

Cenusa si orhidee la New York

Titlu:

Cenusa si orhidee la New York

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Z

Autor: Vintila Corbul, Eugen Burada

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 286

Anul apariţiei: 1992

24,00 RON

Dupa o perioada de traduceri din literatura americana, Vintila Corbul scrie, in colaborare cu Eugen Burada, in 1966, povestirea Moarte si portocale la Palermo. Apare in colectia Temerarii - Editura Tineretului, in doua fascicole a cate 80 de pagini si are un succes rasunator. Dupa cativa ani, la insistentele editurii, autorii continua povestirea si lanseaza romanul Cenusa si orhidee la New York. Este prima carte aparuta cu semnaturile Vintila Corbul si Eugen Burada si pune bazele unei colaborari de aproape 29 de ani.

Cenusa si orhidee la New York este unul dintre romanele care i-au suparat pe comunisti din cauza descrierii atragatoare a lumii capitaliste, fiind trecut pe lista neagra de regimul Ceausescu. In acelasi timp este una din cele mai vandute trei carti semnate Vintila Corbul, primul tiraj de 160.000 de exemplare fiind epuizat intr-o singura saptamana. Admiratorii isi amintesc, cu siguranta, ca o puteau procura pe sub mana si cu o contributie substantiala lasata librarului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Cenusa si orhidee la New York” de Vintila Corbul, Eugen Burada a apărut la editura Z în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare foarte bună, conține 286 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană