NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Castelul, de Franz Kafka

Castelul

de Franz Kafka

Castelul

Titlu:

Castelul

Domeniu: Beletristica

Editura: Pentru Literatură

Autor: Franz Kafka

Starea cărții: Bună

Nr. pagini: 402

Anul apariţiei: 1968

19,00 RON
6,00 RON

Castelul a fost gandit, imaginat si scris astfel incat sa nu se poata ivi nici o explicatie. Totul este povestit insa fara nici o aluzie aparenta la fantastic, totul se petrece ca in viata reala. Eroul cartii isi gaseste cat de cat o statornicire, se indragosteste si, in timpul pe care il petrece in sat asteptand noi ordine din partea casei pe care o slujeste, intalneste personaje insolite.

Despre autor:

Franz Kafka s-a nascut la 3 iulie 1883, la Praga. Dupa invatamantul primar in limba germana (1893-1901), la insistentele tatalui, studiaza dreptul, luandu-si doctoratul in 1906. Din anii studentiei dateaza si primele sale incercari literare, la indemnul colegului si prietenului sau, Max Brod, cel care se va ingriji dupa moartea sa prematura (survenita la 3 iunie 1924), de publicarea lucrarilor manuscrise.

Desi cele mai importante opere ale sale – romanele Procesul (1925), Castelul (1926), America (1927), ca si editia de Opere, in patru volume (1935-1937) – vor fi tiparite postum, proza lui Kafka va deveni in scurta vreme unul din reperele fundamentale ale prozei moderne, receptarea ei de catre publicul cititor mentinandu-se mereu vie.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Castelul” de Franz Kafka a apărut la editura Pentru Literatură în seria de Beletristica, se află în stare bună, conține 402 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană