NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Casatorie din interes, de Penny Jordan

Casatorie din interes

de Penny Jordan

Casatorie din interes

Titlu:

Casatorie din interes

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Coni

Autor: Penny Jordan

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 1993

24,00 RON
19,00 RON

În urma unui accident auto, Isabel este părăsită de logodnicul ei. Negăsind de lucru şi având nevoie de bani pentru a-şi opera piciorul accidentat, Isabel acceptă cu uşurinţă propunerea lui Joel Sinclair, care, contra unei mari sume de bani, îi propune să-i devină soţie pentru şase luni, timp în care Joel speră să-şi rezolve unele probleme personale. Isabel este în dilemă, acum neştiind dacă a semnat un contract din interes sau din sentiment.

- Cerule! mormăi el, îndepărtându-se brusc, lăsând-o pe loc, tremurătoare, roşie de umilinţă. Sunt dezolat, reluă el cu o voce scăzută, trecându-şi o mână prin părul zbârlit. Nu aveam de gând... Eu... ai darul să mă înnebuneşti! În faţa dumitale am impresia că sunt un adolescent la ieşirea de la balul debutanţilor.

Colecţia EL şi EA.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Casatorie din interes” de Penny Jordan a apărut la editura Coni în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană