NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Casa intunericului, de Stephen King, Peter Straub

Casa intunericului

de Stephen King, Peter Straub

Casa intunericului

Titlu:

Casa intunericului

Domeniu: Beletristica » Science Fiction

Editura: Nemira

Autor: Stephen King, Peter Straub

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 752

Anul apariţiei: 2007

64,00 RON

Mult asteptata continuare a Talismanului, Casa intunericului este unul dintre cele mai influente si mai pretuite romane scrise vreodata.

Jack Sawyer, detectiv in Los Angeles, iesit acum la pensie, se retrage intr-un catun din Wisconsin. Nu are nici o nostalgie pentru intamplarile petrecute cu douazeci de ani in urma, care l-au purtat intr-un univers paralel, numit Teritorii. In Wisconsin insa se petrec o serie de crime oribile, iar prietenul sau, seful politiei locale, il roaga sa-l ajute la prinderea ucigasului.

Pe masura ce mesajele criptice din reveriile sale devin tot mai greu de ignorat, Jack se simte atras din nou in Teritorii si-n propriul sau trecut, unde trebuie sa gaseasca puterea sufleteasca pentru a intra in casa de la capatul drumului forestier, in care se adaposteste raul feroce.

„Un roman tenebros scris de doi maestri ai terorii.” Locus

Casa intunericului poate ca deschide usa spre lumea oribila a nebuniei, insa este, in esenta ei, o poveste despre reactia in fata tragediei.” Houston Chronicle

Stephen King - Casa intunericului.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Casa intunericului” de Stephen King, Peter Straub a apărut la editura Nemira în seria de Beletristica: Science Fiction, se află în stare nouă, conține 752 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană