NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Carti sau tigari, de George Orwell

Carti sau tigari

de George Orwell

Carti sau tigari

Titlu:

Carti sau tigari

Domeniu: Beletristica

Editura: Polirom

Autor: George Orwell

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 204

Anul apariţiei: 2011

24,00 RON

Un volum remarcabil de eseuri si texte publicistice semnate de binecunoscutul autor al bestsellerurilor O mie noua sute optzeci si patru si Ferma Animalelor.

Volumul Carti sau tigari include o serie de eseuri si texte publicistice in care autorul britanic abordeaza, cu binecunoscuta sa incisivitate si umorul lui subtil, teme mai mult sau mai putin grave. Interesul redus pentru lectura al oamenilor obisnuiti (comentat in textul cu titlul explicit Carti sau tigari), atmosfera mizera dintr-un spital frantuzesc interbelic, zbaterile ridicole ale unui cronicar de carte sau slaba reactie a scriitorilor occidentali fata de starea literaturii din Uniunea Sovietica sunt doar cateva din subiectele abordate de Orwell intr-un demers in care dimensiunea etica e dublata de talentul jurnalistic si literar al acestui mare prozator din secolul XX.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Carti sau tigari” de George Orwell a apărut la editura Polirom în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 204 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană