NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Capcana timpului, de Jude Deveraux

Capcana timpului

de Jude Deveraux

Capcana timpului

Titlu:

Capcana timpului

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Darci Monroe nu a încetat niciodată să-şi caute soţul pierdut. Dar încercările ei au atras-o adânc în lumea fenomenelor paranormale. Când FBI îi solicită ajutorul pentru găsirea tatălui dispărut al agentului Jack Rose, ea se angrenează puternic în această acţiune, nebănuind că atracţia pentru chipeşul Jack o va conduce aproape de tărâmul morţii şi într-o perioadă de mult apusă. Brusc, din lumea tumultoasă a epocii moderne cei doi vor fi catapultaţi în epoca victoriană, într-o lume fascinantă, strălucitoare şi plină de fast, dar în care Darci îşi va pierde puterile magice. În aceste condiţii, va mai putea găsi ea cheia descifrării crimelor din zilele moderne pe care trebuia să le soluţioneze? Şi, în lupta cu forţele răului, va reuşi să scape din capcana timpului?

O carte ce nu poate fi lăsată din mână, în care geniul scriitoarei Jude Deveraux demonstrează că imaginaţia şi talentul literar pot atinge cote nebănuite.

Jude Deveraux - Capcana timpului.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Capcana timpului” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană