NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Capcana pentru o naluca, de Nicholas Luard

Capcana pentru o naluca

de Nicholas Luard

Capcana pentru o naluca

Titlu:

Capcana pentru o naluca

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Dragon

Autor: Nicholas Luard

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 177

Anul apariţiei: 1993

16,00 RON

Sub amenintarea cu inchisoarea, Steele, fost ofiter in armata britanica, este fortat sa incarneze un personaj pe care nu-l cunoaste... Mai mult, respectivul personaj se dovedeste a fi o fantoma, un produs al imaginatiei fertile a Serviciului Secret britanic. O fantoma aventuriera, fermecatoare, maestra in contrabanda si tranzactii dubioase, numita CALLUM.

Serviciul Secret britanic decide ca Ross Callum, personaj inventat cu ani in urma, sa revina dupa o absenta de cinci ani in zona in care devenise erou de legenda: Tanger, Gibraltar, Ceuta si celelalte locuri binecuvantate de traficantii de arme, aur si droguri. Vacanta pe tarmurile insorite ale Mediteranei, promisa de patronii londonezi, se dovedeste a fi o cursa contra cronometru pentru supravietuire. Aliatii lui, odinioara ca si azi, sunt femeile si iahtul "Lara". Ciudat, dusmanii nu sunt cei din previziunile patronilor, ci altii, mult mai periculosi si fara mila.

Nicholas Luard - Capcană pentru o nălucă.

Recenzii
Cartea “Capcana pentru o naluca” de Nicholas Luard a apărut la editura Dragon în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare impecabilă, conține 177 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană