NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Brokeback Mountain, de Annie Proulx

Brokeback Mountain

de Annie Proulx

Brokeback Mountain

Titlu:

Brokeback Mountain

Domeniu: Beletristica

Editura: Tabu

Autor: Annie Proulx

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 47

Anul apariţiei: 2006

Stoc epuizat

Annie Proulx - Brokeback Mountain. Traducere din engleză de Bogdan Honciuc.

Edna Anne Proulx (numele ei se pronunţă Pru) s-a născut pe 22 august 1935, a absolvit Universitatea din Vermont în 1969 şi are un master în istorie la Sir George Williams University (1973). S-a căsătorit de trei ori, a divorţat de tot atâtea ori şi şi-a crescut singură cei trei copii scriind cărţi educaţionale. A publicat prima carte, Postcards (1992), la vârsta de 56 de ani.

În 1994 a câştigat premiul Pulitzer pentru romanul The Shipping News, care a fost ecranizat de Lasse Hallstrom în 2001, avându-i în rolurile principale pe Kevin Spacey, Julianne Moore, Judy Dench şi Cate Blanchet.

Nuvela Brokeback Mountain a fost ecranizată în regia lui Ang Lee, i-a avut în rolurile principale pe Heath Ledger şi Jake Gyllenhaal şi a câştigat trei premii Oscar (regie, scenariu şi coloană sonoră originală) şi patru Globuri de Aur (regie, scenariu, cel mai bun film, cel mai bun cântec original).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Brokeback Mountain” de Annie Proulx a apărut la editura Tabu în seria de Beletristica, se află în stare nouă, conține 47 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană