NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Bombardierul (2 vol.), de Len Deighton

Bombardierul (2 vol.)

de Len Deighton

Bombardierul (2 vol.)

Titlu:

Bombardierul (2 vol.)

Domeniu: Beletristica » Comando

Editura: Meridiane

Autor: Len Deighton

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 348 + 381

Anul apariţiei: 1982

16,00 RON

"O demascare cutremuratoare nu numai a razboiului, dar si a mecanismelor ireversibile care l-au guvernat si au stapanit intreaga lume." (The Times)

"Cartea lui Len Deighton, solida si superb construita, prezinta tragedia oamenilor care fauresc masini pentru a se distruge pe ei insisi." (Sunday Times)

"Puterea de a mentine un ton retinut si capacitatea de a te pastra in limitele acuratetii stiintifice in fata ororilor razboiului sunt virtuti literare in sine. Nici un alt istoric nu ar fi fost in stare sa reconstruiasca, asa cum a facut Len Deighton, experienta celor ce si-au dat viata si a supravietuitorilor, sau sa stabileasca o legatura atat de directa intre avioane si victimele lor." (The Times Literary Supplement)

Len Deighton - Bombardierul.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Bombardierul (2 vol.)” de Len Deighton a apărut la editura Meridiane în seria de Beletristica: Comando, se află în stare foarte bună, conține 348 + 381 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană