NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Biografia lui Agricola, de Tacitus

Biografia lui Agricola

de Tacitus

Biografia lui Agricola

Titlu:

Biografia lui Agricola

Domeniu: Istorie

Editura: Paideia

Autor: Tacitus

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 55

Anul apariţiei: 2003

Stoc epuizat

Publius Cornelius Tacitus - Biografia lui Agricola. Inceputuri ale istoriei Marii Britanii.

Prima scriere conservata a marelui istoric include de fapt un capitol important din istoria Marii Britanii. Opusculul prezinta viata socrului sau, Iulius Agricola, in toate contextele in care aceasta se desfasurase. in centrul acestei biografii se afla insa descrierea Britanniei, mai cu seama deoarece in aceasta zona se revelasera virtutile pilduitoare ale lui Agricola, caracterul sau de leal slujitor al statului roman. Traducerea apartine profesorului Eugen Cizek.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Biografia lui Agricola” de Tacitus a apărut la editura Paideia în seria de Istorie, se află în stare nouă, conține 55 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană