NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Beverly Hills 90210, de Mel Gilden

Beverly Hills 90210

de Mel Gilden

Beverly Hills 90210

Titlu:

Beverly Hills 90210

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Olimp

Autor: Mel Gilden

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 192

Anul apariţiei: 1994

24,00 RON
9,00 RON

Noi intamplari cu celebrele personaje din Beverly Hills...

Brandon Walsh - inteligent, sensibil, sexy. Oare sarmul sau deosebit va conta intr-o scoala unde nu are importanta cine esti de fapt, ci doar ce masina conduci?

Brenda Walsh - superba, naiva, amuzanta. Va reusi ea oare sa faca fata privilegiatelor, experimentatelor fiice ale celebritatilor si bogatasilor din Beverly Hills?

West Beverly High nu este doar o scoala ca toate celelalte, este scoala in care se traieste pe picior mare. Cand familia Walsh se muta din obscurul Minneapolis la Beverly Hills, gemenii resimt acut nevoia unui curs rapid si intensiv despre nonsalanta, pentru a putea supravietui intre blazatii si insolentii adolescenti ai scolii West Beverly High.

Mel Gilden - Beverly Hills 90210.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Beverly Hills 90210” de Mel Gilden a apărut la editura Olimp în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare impecabilă, conține 192 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană