NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Barbati si alte catastrofe, de Kerstin Gier

Barbati si alte catastrofe

de Kerstin Gier

Barbati si alte catastrofe

Titlu:

Barbati si alte catastrofe

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Allfa

Autor: Kerstin Gier

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 320

Anul apariţiei: 2010

Stoc epuizat

La cei 26 de ani ai ei, Judith e destul de nemultumita: prietenul ei letargic, Holger, o neglijeaza, fiind mult prea interesat de emisiunile sportive si de alte femei. De studierea germanisticii si de munca de birou e satula, iar barbatii care ar putea-o consola sunt adevarate catastrofe, dar nici prietenelor ei nu le merge mai bine. Povestea necazurilor sentimentale ale celor patru prietene e amuzanta, spumoasa si plina de surprize pana la final.

Kerstin Gier - Bărbați și alte catastrofe.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Barbati si alte catastrofe” de Kerstin Gier a apărut la editura Allfa în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare foarte bună, conține 320 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană