NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Azazel, de Boris Akunin

Azazel

de Boris Akunin

Azazel

Titlu:

Azazel

Domeniu: Beletristica » Roman politist

Editura: Humanitas

Autor: Boris Akunin

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 332

Anul apariţiei: 2007

36,00 RON

Pe 13 mai 1876, in Gradina Alexandrovski din Moscova, un student se apropie de o tanara frumoasa ca un inger. Dupa ce ii face complimente si ii cere zadarnic un sarut, se impusca sub privirile ingrozite ale trecatorilor. Asa incepe o serie de evenimente extraordinare care ne poarta ca o furtuna, pe firul unei complicate conspiratii internationale, de la Moscova la Londra si retur.

Azazel (1998) este primul roman din seria ce il are drept protagonist pe atipicul si carismaticul detectiv Erast Fandorin, un James Bond avant la lettre ale carui anchete nonconformiste rezolva mistere ce zguduie Rusia tarista si Europa la sfarsit de secol XIX si inceput de secol XX.

Boris Akunin preia in modul cel mai original mostenirea clasicilor rusi si a maestrilor literaturii politiste, de la Tolstoi si Bulgakov pana la Conan Doyle si Ian Fleming. Cartile sale, traduse din Islanda pana in Japonia si vandute in peste douazeci de milioane de exemplare, seamana cu niste matrioska elegante.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Azazel” de Boris Akunin a apărut la editura Humanitas în seria de Beletristica: Roman politist, se află în stare nouă, conține 332 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană