NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai, de Nikolai Nosov

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai

de Nikolai Nosov

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai

Titlu:

Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai

Domeniu: Carti pentru copii

Editura: Humanitas

Autor: Nikolai Nosov

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 176

Anul apariţiei: 2012

29,00 RON

În Orașul Florilor, locuitorii săi prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupațiile și firile lor: Știetot, Pilulă, Șurubel și Piuliță, Zahăr Zaharescu, Limonada, Glonțisor, Acuarelă, Guzlă, Grăbilă, Dondănel, Tăcutul, Gogoașă, Zăpăcilă, Posibil și Probabil. Este clar ca Habarnam nu știe nimic! Degeaba încearcă să se facă muzicant, pictor, poet, șofer de curse... Dar transformarea lui începe să se petreacă odată cu plecarea într-o expediție nemaipomenită în lumea prichindeilor, la capătul căreia Habarnam știe chiar să și citească!

Tu ești mare acum. Ai învățat să citești bine-bine de tot și nu e nimic mai amuzant decât să te bucuri singur, când vrei tu, unde vrei tu, de o carte de aventuri! Fii însă cu ochii în patru și nu lăsa nicio clipă cartea din mână! Când erau de vârsta ta, părinții tăi se dădeau în vânt după Aventurile lui Habarnam.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Cartea “Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai” de Nikolai Nosov a apărut la editura Humanitas în seria de Carti pentru copii, se află în stare nouă, conține 176 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2023 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană