NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Arta prozatorilor romani, de Tudor Vianu

Arta prozatorilor romani

de Tudor Vianu

Arta prozatorilor romani

Titlu:

Arta prozatorilor romani

Domeniu: Invatamant

Editura: Albatros

Autor: Tudor Vianu

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 427

Anul apariţiei: 1977

24,00 RON

Una din cele mai importante cărţi scrise vreodată pe această temă şi totodată un volum de referinţă în domeniu, Arta prozatorilor români se prezintă investită cu toate atributele unui tratat temeinic de stilistică literară. Familiarii Esteticii lui Tudor Vianu cunosc prea bine toate acele secţiuni în care autorul tratatului dezvoltă problemele şi distincţiile, teoriile şi exemplele ce se referă la stil sau la însuşirile structurii artistice şi îndeosebi la puterea expresivă a artistului.

Arta prozatorilor români purcede tocmai de la această putere expresivă a scriitorilor, în analiza căreia autorul aduce nu numai un ascuţit spirit de investigaţie, ci şi un susţinut şi minuţios studiu al procedeelor de artă şi al valorilor de stil.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Arta prozatorilor romani” de Tudor Vianu a apărut la editura Albatros în seria de Invatamant, se află în stare foarte bună, conține 427 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană