NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Arta oratorica (3 vol.), de Quintilian

Arta oratorica (3 vol.)

de Quintilian

Arta oratorica (3 vol.)

Titlu:

Arta oratorica (3 vol.)

Domeniu: Filosofie

Editura: Minerva

Autor: Quintilian

Starea cărții: Impecabilă

Nr. pagini: 1257

Anul apariţiei: 1974

Stoc epuizat

Institutio Oratoria (Arta oratorica), lucrarea capitala a lui Quintilian, este o incercare eroica de a readuce elocinta la echilibrul, percutia si stralucirea de odinioara, de a da cuvantului sens si gravitate intr-un secol - secolul I - in care primele semne ale unui decadentism literar si nu numai incep sa se faca simtite.

Monumentala lucrare este o pledoarie pasionata a marelui profesor de retorica pentru trezirea idealurilor de sobrietate si echilibru care facusera odinioara gloria Romei.

Unica editie in limba romana.

Tiraj 11140 ex.

Quintilian - Arta oratorica (3 vol.).

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Arta oratorica (3 vol.)” de Quintilian a apărut la editura Minerva în seria de Filosofie, se află în stare impecabilă, conține 1257 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană