NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Anotimpul iubirii, de Jude Deveraux

Anotimpul iubirii

de Jude Deveraux

Anotimpul iubirii

Titlu:

Anotimpul iubirii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

Jude Deveraux revine puternic in topuri cu o poveste fermecatoare si amuzanta, ale carei personaje ies din universul livresc pentru a cuceri inima cititorilor.

Captivanta, inedita si chiar bizara, intriga cartii este pe masura protagonistilor. Jason Wilding, un stralucit om de afaceri, isi ia, impotriva dorintei, o mica vacanta de Craciun si se intoarce in oraselul natal, unde, nici nu banuieste ce pune la cale fratele sau, David.

Acesta este indragostit iremediabil de Amy, o tanara vaduva excentrica si mama a unui baietel rasfatat si adorabil, Max. Pentru a fi cu ochii pe ea, David isi convinge fratele sa se angajeze timp de o saptamana ca... bona pentru alintatul Max. Rigidul Jason va trebui sa suporte multe situatii si intamplari neobisnuite, in casa lui Amy si a fiului ei.

Dar farmecul irezistibil al acesteia il va transforma pe durul om de afaceri intr-un iremediabil indragostit de Amy. Cum vor rezolva cei doi frati o incurcatura din care nu se intrevede nici o iesire?

Jude Deveraux - Anotimpul iubirii.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Anotimpul iubirii” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 304 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană