Anotimpul iubirii, de Jude Deveraux

Anotimpul iubirii

de Jude Deveraux

Anotimpul iubirii

Titlu:

Anotimpul iubirii

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Orizonturi

Autor: Jude Deveraux

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 304

Anul apariţiei: 2005

Stoc epuizat

Jude Deveraux revine puternic in topuri cu o poveste fermecatoare si amuzanta, ale carei personaje ies din universul livresc pentru a cuceri inima cititorilor.

Captivanta, inedita si chiar bizara, intriga cartii este pe masura protagonistilor. Jason Wilding, un stralucit om de afaceri, isi ia, impotriva dorintei, o mica vacanta de Craciun si se intoarce in oraselul natal, unde, nici nu banuieste ce pune la cale fratele sau, David.

Acesta este indragostit iremediabil de Amy, o tanara vaduva excentrica si mama a unui baietel rasfatat si adorabil, Max. Pentru a fi cu ochii pe ea, David isi convinge fratele sa se angajeze timp de o saptamana ca... bona pentru alintatul Max. Rigidul Jason va trebui sa suporte multe situatii si intamplari neobisnuite, in casa lui Amy si a fiului ei.

Dar farmecul irezistibil al acesteia il va transforma pe durul om de afaceri intr-un iremediabil indragostit de Amy. Cum vor rezolva cei doi frati o incurcatura din care nu se intrevede nici o iesire?

Jude Deveraux - Anotimpul iubirii.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

(Acest volum a fost adăugat pentru prima dată în catalogul online la data de 20 noiembrie, 2012)
Cartea “Anotimpul iubirii” de Jude Deveraux a apărut la editura Orizonturi în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 304 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Pasarea spin
Pasarea spin
49,00 RON
32,00 RON

Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | Hartă site

Copyright © 2019 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană