NE REINVENTĂM!

Momentan, pentru o perioadă nedeterminată, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Aniversare cu nabadai, de Melissa de la Cruz

Aniversare cu nabadai

de Melissa de la Cruz

Aniversare cu nabadai

Titlu:

Aniversare cu nabadai

Domeniu: Beletristica » Roman de dragoste

Editura: Leda

Autor: Melissa de la Cruz

Starea cărții: Nouă

Nr. pagini: 256

Anul apariţiei: 2012

6,00 RON

E petrecerea ei si-o sa faca o nebunie, daca asa are ea chef...

Ashley Spencer considera ca ziua ei este cel mai important eveniment dupa... in fine, ok, e pur si simplu cel mai important eveniment, si punct!

De aceea, cand lista invitatilor este intocmita, rezultatul este un adevarat Who’s Who al celor mai cool adolescenti din San Francisco. Iar pentru cei care nu stiu daca se afla sau nu printre preferati, petrecerea aceasta in mod sigur va trasa hotarele indiferentei cu tusul cel mai clar si de nesters.

Ashley vrea sa arate ca exista un motiv pentru care ea s-a aflat in varful piramidei sociale intreaga ei viata si nu are de gand sa se lase detronata de un clasament aparut pe un website jalnic. In acelasi timp, i-ar placea sa rezolve si problema pierderii iubitului. Oare i se vor implini toate dorintele de ziua ei? Sau mai degraba, fiind petrecerea ei, va putea face si-o nebunie, daca asa are ea chef?

- Aniversare cu năbădăi.

Recenzii
Acest titlu este disponibil doar la cerere și este în stoc limitat.

Dacă doriți să îl comandați, va putea fi livrat în 7 zile de la data comenzii.
Cartea “Aniversare cu nabadai” de Melissa de la Cruz a apărut la editura Leda în seria de Beletristica: Roman de dragoste, se află în stare nouă, conține 256 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Copyright © 2022 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană