Amintiri despre viitor, de Erich Von Daniken

Amintiri despre viitor

de Erich Von Daniken

Amintiri despre viitor

Titlu:

Amintiri despre viitor

Domeniu: Teoria conspiratiei

Editura: Politică

Autor: Erich Von Daniken

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 184

Anul apariţiei: 1970

24,00 RON
Vezi carte

Erich Von Daniken - Amintiri despre viitor. Enigme nedezlegate ale trecutului.

O lucrare esenţială în domeniu, de altfel şi prima scrisă pe această temă, cartea Amintiri despre viitor face o cercetare a întrebărilor neelucidate ale istoriei scrise și nescrise. Ea ridică problema unor monumente și obiecte care nu se încadrează în cronologia și istoria clasică, neputând fi realizate nici astăzi, cu toate performanțele stiinței și tehnologiei moderne. Existența și crearea lor este atribuită unor extratereștri care ar fi vizitat pământul la diferite date a istoriei lui.

Erich von Daniken a sustinut ca Pamantul a fost vizitat in timpuri stravechi de catre fiinte inteligente extraterestre, si ca acestea au creat de fapt homo sapiens. Chiar daca si-a argumentat teza prin cercetari intreprinse cu rigurozitate in lumea intreaga, ea a ramas destul de controversata. Totusi, succesul enorm al cartii sale a demonstrat ca subiectul abordat este unul de mare interes. In decurs de doi ani, cartea a atins numai in Germania un tiraj de peste cinci sute de mii de exemplare.

Cuprins:

 1. Este oare locuit universul de ființe asemănătoare omului? E posibilă dezvoltarea organică în absența oxigenului? Apare viața într-un mediu abiotic?
 2. Călătorie fantastică a unei nave spațiale prin cosmos. „Zeii” ne vizitează. Urme ce nu se șterg
 3. Hărți vechi de 11.000 ani? Harta lui Piri Reis. Aerodromuri preistorice? Cel mai vechi oraș terestru. Când se topește roca? Potopul. Mitologia sumeriană. Oseminte stranii.
 4. Întâmplări reale ce apar în biblie. Dumnezeu - tributar timpului? Chivotul legii străbătut de electricitate. Vehicule pentru orice mediu folosite de "zei" în pustiu. Potopul era planificat. De ce aveau nevoie "zeii" de anumite metale?
 5. "Zeii" se împerecheau bucuros cu oamenii. Alte vehicule. Date despre forțele de accelerație. Prima relatare despre cele observate într-o navă cosmică.
 6. Toți cronicarii aveau aceeași fantezie ciudată? Iar și iar "care cerești". Explozii nucleare în antichitate? Cum au fost descoperite unele planete dacă nu aveau telescop? Ciudatul calendar al stelei Sirius. În nord, nimic nou! Unde se află vechile cărți? Un mesaj pentru oamenii anului 6965. Ce ar rămâne din omenire după o distrugere totală?
 7. Un ring de dans pentru uriași. Din ce trăiau vechii egipteni? Hufu - impostor? Misterul piramidelor. Menținerea vieții prin scăderea temperaturii cadavrelor. Creatori de modă preistorici. E sigură metoda de datare cu izotopul 14C?
 8. Uriașii - abandonați pe Insula Paștelui? Cine a fost dumnezeul alb? Se cultiva bumbac dar incașii nu aveau război de țesut.
 9. Orașe în junglă construite după calendar. Migrația unui popor sau excursie familiară? Un zeu lipsește la întâlnire! Mașini de calcul în antichitate. Observatoare astronomice maiașe.
 10. Ce rațiune au călătoriile spațiale? Război sau călătorii spațiale? Ce sunt farfuriile zburătoare? Meteoritul Tungus - explozie nucleară? Phobos - satelitul artificial al planetei Marte?
 11. Semnale radio în univers. Viteza gândului mai mare ca viteza luminii? Straniul caz Edgar Cayce. Ecuația Green-Bank. Reprezentanți de frunte ai exobiologiei. Ce probleme preocupă NASA? O convorbire cu Wernher von Braun.
 12. Uzinele menite să gândească asigură viitorul. Vechilor profeți le-a fost mai ușor. Cercul se închide
Recenzii

Cartea “Amintiri despre viitor” de Erich Von Daniken a apărut la editura Politică în seria de Teoria conspiratiei, se află în stare foarte bună, conține 184 pagini și poate fi comandată online.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană