NE REINVENTĂM!

Momentan, până finalizăm noul website, anticariatul nu este funcțional. Astfel, orice solicitare trimisă prin website nu va putea fi înregistrată. Între timp, vă invităm să verificați periodic pagina noastră pentru a afla când revenim.

Al Treilea Ochi, de Lobsang Rampa

Al Treilea Ochi

de Lobsang Rampa

Al Treilea Ochi

Titlu:

Al Treilea Ochi

Domeniu: Religie si spiritualitate

Editura: Rotary

Autor: Lobsang Rampa

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 222

Stoc epuizat

Lobsang Rampa - Al Treilea Ochi. Autobiografia unui lama tibetan.

Lobsang Rampa a fost un calugar tibetan si medic. Nascut în "Ţara Zapezilor", a cunoscut numeroase încercari si suferinte, dupa care, însarcinat cu misiunea de a raspândi învatatura ezoterica în Occident, a calatorit mult, stabilindu-se în cele din urma în Canada, unde a trait pâna la sfârsitul vietii sale. Lobsang Rampa a fost un adevarat revolutionar al timpului sau, unul din primii maestri care au prezentat doctrina buddhista si cunoasterea metafizica orientala într-o forma accesibila tuturor.

Lobsang Rampa ne învata adevarurile universale, îndrumându-ne pe calea spirituala. Cartile lui - Al Treilea Ochi, Muntele sacru, Cunoasterea de sine, Povestea unui lama tibetan etc.- pun în discutie starea progresului umanitatii si el ne arata cum putem deveni o forta pozitiva pentru împlinirea binelui, astfel încât sa ne dezvoltam armonios noi însine si sa putem ajuta semenii nostri si toate flintele simtitoare.

Recenzii
Pentru mai multe detalii în legătură cu acest titlu, vizitați pagina.
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!
Cartea “Al Treilea Ochi” de Lobsang Rampa a apărut la editura Rotary în seria de Religie si spiritualitate, se află în stare foarte bună, conține 222 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană