Agentia CIA. Ascensiunea si declinul, de John Ranelagh

Agentia CIA. Ascensiunea si declinul

de John Ranelagh

Agentia CIA. Ascensiunea si declinul

Titlu:

Agentia CIA. Ascensiunea si declinul

Domeniu: Documente

Editura: All

Autor: John Ranelagh

Starea cărții: Foarte bună

Nr. pagini: 720

Anul apariţiei: 1997

Vezi carte

Agenţia este prima istorie a Agenţiei Centrale de Informaţii, zugrăvind dezvoltarea acestei instituţii fenomenal de puternice, de la eforturile temerare ale primelor zile până la structura birocratică a zilelor noastre, surpată de scandaluri şi aflată mereu sub lupă.

John Ranelagh este producător la canalul 4 de televiziune din Anglia şi are la activ două cărţi despre istoria Irlandei. În Agenţia, el dezvăluie rolul vital pe care l-a jucat CIA în aproape toate conflictele din Est şi Vest pe durata ultimei jumătăţi de secol, concentrându-se asupra personalităţilor remarcabile care au condus agenţia prin vremuri bune sau rele, în aventuri spectaculoase sau dezastre de proporţii.

Amplu revizuită şi conţinând secţiuni inedite despre afacerea Iran - grupările Contras şi despre numirea lui William Webster - Agenţia reprezintă o revelare actualizată a lumii secrete a puterii şi intrigilor, aşa cum arată în realitate.

Volumul a fost distins cu titlul de Cea mai notabilă carte a anului în New York Times Book Review.

Format mare, 720 pagini.

Recenzii
  Ne pare rau, insa aceasta carte lipseste momentan din stoc. Daca doriti sa o achizitionati, va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact si in cel mai scurt timp vom urgenta reinnoirea stocului cu numarul de exemplare dorite. Va multumim!

Cartea “Agentia CIA. Ascensiunea si declinul” de John Ranelagh a apărut la editura All în seria de Documente, se află în stare foarte bună, conține 720 pagini și poate fi comandată la cerere.
0 produse
Biblia copiilor
Biblia copiilor
64,00 RON
49,00 RON
Facebook

Acasă | Căutare | Catalog | Clienți | Contact | Informații | GDPR | Hartă site

Viziteaza site-ul ANTICARIAT SI LIBRARIE ONLINE pe ShopMania

Copyright © 2024 Librăria Cărți-Online.com
Powered by Ideea Europeană